καλό φαγητό
2014-01-11 09:18
For a new series of guidebooks, David Hancock and his team of inspectors visited hundreds of country pubs across England and Wales, searching out the finest food, best beer and most stylish bedrooms. This is his pick of the best...
Spread Eagle Inn, Stourton, Wiltshire
In this one-road...
—————
2014-01-11 09:10
Κάθε βδομάδα μπορεί να έρχεται στην πόρτα σας ένα κουτί με ελληνικά, πιστοποιημένα βιολογικά λαχανικά και φρούτα εποχής, κι αν θέλετε και μαρμελάδες, μέλι, όσπρια, κρασί και άλλα προϊόντα, πάντα ελληνικά και πάντα βιολογικά. Αλλά, μπορείτε να πηγαίνετε κι εσείς σε αυτά στις...
—————
2013-11-11 21:54
Του κήπου
Σαλάτα Όμικρον με
αρσενικό Νάξου
& μελένιο ντρέσινγκ
10 €
Σαλάτα κηπευτικών με
καραμελωμένη
πανσέτα
12 €
Καπονάτα
11 €
Βουρλιώτικη σαλάτα με
ντρέσινγκ ροδόξιδο
12...
—————
2013-11-11 21:45
Αν και σχετικά καινούριος ο Κούβελος έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια, ώστε το μενού του και γενικότερα η επίσκεψη στο μαγαζί να αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία.Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο σέρβις, με πραγματικά επιτυχημένο αποτέλεσμα. Όλα τα πιάτα είναι πολύ όμορφα...
—————
2013-11-11 21:41
Η Αττική αποτέλεσε έναν από τους βασικούς χώρους εγκατάστασης των αρχαίων Ελλήνων. Σε αυτό συντέλεσε το ιδανικό κλίμα της περιοχής, το οποίο συνδυάζει ήπιους χειμώνες και σχετικά δροσερά καλοκαίρια, ιδιαίτερα στα παράλια. Οι συνθήκες αυτές είναι ιδανικές για την καλλιέργεια της αμπέλου, η οποία...
—————
2013-11-11 21:36
1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια.
2. Τα χαράζουμε με το μαχαίρι δύο φορές σε κάθε τους πλευρά, τα αλατίζουμε ελαφρώς και τα αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
3. Καθαρίζουμε, πλένουμε τα λαχανικά και κόβουμε τα καρότα σε λεπτές ροδέλες, τις...
—————
2013-07-23 15:23
Μικρό, πανέμορφο μαγαζί στο οποίο τρως μεστά, καθησυχαστικά φαγάκια φτιαγμένα με άφατο μεράκι, γνώση και με εξαιρετικές πρώτες ύλες της εποχής, διαλεγμένες με μεγάλη προσοχή από την ικαριώτισσα μαγείρισσα και ιδιοκτήτρια Νάγια. Δεν ξέρει κανείς για ποιο να πρωτομιλήσει: για τα γλυκόφαγα σιφναίικα...
—————
2013-07-09 23:06
Η μαλαισιανή κουζίνα αποτελεί συνδυασμό πολλών κουζινών της νοτιοανατολικής Ασίας, αλλά κυρίως της ινδονησιακής και της κινέζικης. Ένα από τα εστιατόρια της αλυσίδας China Grill Management, το Suka, προσφέρει σύγχρονη μαλαισιανή κουζίνα με εποχιακό μενού, που διαχωρίζει κατηγορίες...
—————
2013-05-21 15:14
Οpening για έναν από τους ομορφότερους και διασημότερους αθηναϊκούς κήπους την Πέμπτη 16 Μαΐου. Ο μάγος «Balthazar» επιστρέφει έχοντας στην κουζίνα του τον Χρήστο Μανουσόπουλο, πιάτα του οποίου μπορεί να έχετε δοκιμάσει παλιότερα στον «Βασίλαινα» στον Πειραιά, και όχι μόνο. Το μενού του...
—————
2013-05-21 14:46
Τι χρειαζόμαστε:
5 μέτριες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες
2 μέτρια αγγούρια, ξεφλουδισμένα και κομμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι,ψιλοκομμένο
1 μέτρια πράσινη πιπεριά, καθαρισμένη και κομμένη
2 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κουτ.σούπας ντοματοπελτέ
¼ φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο...
—————